Dispositivos y accesorios
Carrot and Peanut Bake
Prep. 5min
Total 55min
6 portions
Ingredientes
-
bread torn in pieces150 g
-
peanuts, roasted, unsalted200 g
-
carrots cut in pieces500 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
soya milk100 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15 g
Calorías
1536 kJ /
367 kcal
Grasa
24 g
Carbohidratos
23 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Modern Vegetarian
60 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Garlic and White Bean Stew
50min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Vegetable Stroganoff
30min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min